Citroën C1 1,2 PureTech 82 Funky 5d

49.700,00 kr.

148.000 Km

2017

Benzin

23,3 Km/l

Manuel

82 HK

Om Citroën C1 1,2 PureTech 82

Citroën C1 1,2 PureTech 82 er en kompakt bybil, der kombinerer stil og funktionalitet. Med sin sprøde og moderne design skiller C1 sig ud i bymiljøet. Den 1,2 liters PureTech motor leverer 82 hk, hvilket giver en livlig køreoplevelse samtidig med, at den er brændstoføkonomisk med lave CO2-emissioner.

Bilens lille størrelse gør den nem at manøvrere og parkere, hvilket er ideelt til bykørsel. Indvendigt byder C1 på en enkel, men funktionel kabine med moderne teknologi og komfortable sæder, der gør selv korte ture til en fornøjelse.

Med fokus på sikkerhed og praktiske løsninger er Citroën C1 1,2 PureTech 82 et glimrende valg for den urbane bilist, der søger en pålidelig og økonomisk bil.

Fremhævet udstyr:

✅ Fuldaut. klima
✅ El-ruder
✅ Bluetooth
✅ USB- & AUX-tilslutning
✅ LED kørelys

Komplet udstyrsliste:

fuldaut. klima, fjernb. c.lås, kørecomputer, infocenter, startspærre, udv. temp. måler, højdejust. førersæde, el-ruder, dæktryksmåler, dab radio, multifunktionsrat, håndfrit til mobil, bluetooth, musikstreaming via bluetooth, usb tilslutning, aux tilslutning, isofix, bagagerumsdækken, kopholder, stofindtræk, splitbagsæde, led kørelys, airbag, abs, servo, ikke ryger, service ok, tidligere undervognsbehandlet & m.m.

KAN FINANSIERES MED 0,- I UDBETALING!
Kerneværdier hos LIMITED AUTO:

– Løbende prismatching til markedets skarpeste priser
– Garanti for ingen restgæld
– Kilometergaranti
– Brugtbilsattest medfølger altid
– Stort udvalg af budgetbiler

Vi tager imod alle byttebiler med åbne arme. Kontakt os gerne ved eventuelle forespørgsler eller for prøvekørsel. Der tages forbehold for tastefejl på udstyr og specifikationer!

Book en prøvetur

Kontakt os via formularen nedenfor, så booker vi en prøvetur til dig

Åbningstider